Serviceeftersyn

Hvad indeholder et serviceeftersyn?

Hos MJ Autoservice tilbyder vi grundige serviceeftersyn af din bil til konkurrencedygtige priser. Vi giver 3 års garanti på alle reservedele, vi udskifter, og vi sørger for at yde en service, der netop passer til dig og din bils behov. Et serviceeftersyn behøver på ingen måde at være en omfattende omgang, men både tid og pris vil naturligvis afhænge af hvor meget, der skal laves på din bil. Et typisk serviceeftersyn vil bl.a. indeholde:

Dertil vil et serviceeftersyn typisk også omfatte smøring af hængsler, tjek og eventuel udskiftning af olie samt tjek af bremsevæske, kølervæske og sprinklervæske.

Er der andet, din bil har behov for at få tjekket op på, foretager vi naturligvis også gerne yderligere tjek, og vi gør det gerne i en dialog med dig undervejs, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser, når du modtager regningen.

Professionelt udstyr til professionel bilservice

Hos MJ Autoservice går vi ikke ned på kvalitet – heller ikke, når det kommer til vores eget udstyr. Alt vores udstyr afspejler vores høje sans for kvalitet og er sammen med vores dygtige medarbejdere med til at levere det flotte, endelige resultat på din bil.

Vi har alle de nyeste originale testere til mærkerne:

Dertil har vi en HYDRIVE-maskine til brint motor-rens samt en maskine til skylning af gearkasser. Sidst, men ikke mindst, har vi adgang til de biltekniske data – så du kan trygt overlade din bil til os.

Hvad koster et serviceeftersyn?

Hos MJ Autoservice tilbyder vi konkurrencedygtige priser, der matcher vores udførte arbejde. Vi sætter en dyd i at aflevere din bil tilbage med resultater i top og med en flot finish, der er svær at overse. 

Det kan være svært at sætte en fast pris på, hvad et serviceeftersyn vil komme til at koste dig, da det kan variere enormt meget alt efter bilens mærke og alder, og prisen vil naturligvis også komme an på hvor meget, der skal laves på din bil.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte MJ Autoservice, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores værksted. Vi står klar til at hjælpe og klarlægge dine muligheder for dig.