Start
images/iaf-audi.jpg

Specialbiler - service og rep.

Audi, BMW, Mercedes, Mini, Porsche, Rolls Royce, Volvo og andre specialbiler


Kompetencer 

Vi servicerer også bilerne fra Selected Car Leasing

Som en af de mest seriøse udbydere af sportsvogne og andre drømmebiler stiller SELECTED CAR LEASING også store krav til deres servicepartnere. Vi er meget stolte af at være en de udvalgte.

Vi laver både klargøring, løbende service og rep. på deres biler.

Se mere...

Tilgangen af flere glade og tilfredse kunder har betydet, at pladsen på Tværvejen blev for trang. Vi er derfor flyttet til Fabriksvej 2, 5580 Nørre Aaby, hvor vi nu er har et større nyrenoveret og topmoderne mekanikerværksted - kun nogle få hundrede meter fra Tværvejen. Her står vi endnu engang klar til at tage imod dig og din bil. Med vores beliggenhed tæt på motorvejen og kun en kort køretur fra Middelfart, har vi en fordelagtig placering for vores mange lokale kunder, samt vores kunder, der kommer fra Fyn rundt.

Vi laver service og reparation på alle biler efter fabrikkernes forskrifter, og vi stempler naturligvis i servicebogen, så din bil ikke mister evt. fabriksgaranti. Vores hold består af dygtige og engagerede mekanikere, der alle ser frem til at få din bil ind til en god behandling. 

Autoværksted for specialbiler

Alle mand hos MJ Autoservice har en passion for special- og racerbiler, og vi råder derfor over det nyeste og mest avancerede testudstyr - bl.a. med originale testere til Audi, BMW, Mercedes, Mini, Rolls Royce og VW samt HYDRIVE maskine til brint motor-rens og maskine til skylning af gearkasser. Sidst men ikke mindst har vi adgang til de biltekniske data, så du kan trygt overlade din bil til os. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vi som autoværksted er klar at løse de mange forskellige opgaver, som opstår i forbindelse med service og reparation af både almindelige og specialbiler - både de nye moderne og classic - og vi har endnu ikke mødt en opgave, hvor vi har måtte give op.

Vi har med årene udviklet en stor interesse og kompetence inden for reparation og service af specialbiler i forskellige mærker. Vores medarbejdere har med deres personlige interesse og faglige kompetence i specialbiler en enorm motivation for at yde den bedste service for vores kunder.

Blandt andet er vi specialiserede i følgende biler:

 • Audi
 • BMW
 • Porsche
 • Rolls Royce
 • Volvo

 

Vi er også din almene mekaniker

Udover vores specialisering inden for special- og luksusbiler, betjener vi naturligvis også alle kunder, der kommer ind med deres hverdagsbiler. Hos MJ Autoservice har vi kvalitet og effektivitet som vores nøgleord, og vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige og mest effektive behandling hver gang.

Vi udfører alle former for service og reparation, herunder bl.a.:

 • Aircondition – kontrol, montering, service og reparation
 • Motorrens – Bardahl 1 og HYDRIVE
 • Automatgear – skylning, reparation og service
 • Undervognsbehandling
 • Dækafbalancering
 • Olieskift
 • Og meget mere..

Følg os på Instagram

@MJ_Autoservice
thumb insta porsche thumb insta motor thumb insta mb

Større nyrenoveret værksted

Vi har natuligvis alt i moderne testudstyr.
Her i 2018 har vi bl.a. investeret i originale testere til Audi, BMW, Mercedes Benz, Mini og Rolls Royce.

Kompetencer

Større værksted på ny adresse

Adresse

Fabriksvej 2
5580 Nr.AabySe kort

Åbent

Mandag - torsdag
7.30 - 16.00

Fredag
7.30 - 15.00