Start
images/iaf-audi.jpg

Specialbiler - service og rep.

Audi, BMW, Mercedes, Mini, Porsche, Rolls Royce, Volvo og andre specialbiler


Kompetencer 

Vi servicerer også bilerne fra Selected Car Leasing

Som en af de mest seriøse udbydere af sportsvogne og andre drømmebiler stiller SELECTED CAR LEASING også store krav til deres servicepartnere. Vi er meget stolte af at være en de udvalgte.

Vi laver både klargøring, løbende service og rep. på deres biler.

Se mere...

Alle mand hos MJ Autoservice har en passion for special- og racerbiler, og vi råder over det nyeste og mest avancerede testudstyr - bl.a. med originale testere til Audi, BMW, Mercedes, Mini, Rolls Royce og VW samt HYDRIVE maskine til brint motor-rens og maskine til skylning af gearkasser. Sidst men ikke mindst har vi adgang til de biltekniske data, så du kan trygt overlade Din bil til os.

Vi ved, hvor vigtigt der er, at vi som værksted er klar at løse de mange forskellige opgaver, som opstår i forbindelse med service og reparation af både almindelige og specialbiler - både de nye moderne og classic. Og vi har endnu ikke mødt en opgave, hvor har givet op.

 

Større nyrenoveret værksted

Flere glade og tilfredse kunder

Tilgangen af flere glade og tilfredse kunder har betydet, at pladsen på Tværvejen blev for trang. Vi er derfor flyttet til Fabriksvej 2, hvor vi nu er har et større nyrenoveret og top moderne væksted - kun nogle få hundre meter fra Tværvejen, hvor vi er klar til at tage imod dig og Din bil.

Vi laver service og reparation på alle biler efter fabrikkernes foreskrifter, og vi stempler naturligvis i servicebogen, så Din bil ikke mister evt. fabriksgaranti.


Følg os på Instagram

@MJ_Autoservice
thumb insta porsche thumb insta motor thumb insta mb

Større nyrenoveret værksted

Vi har natuligvis alt i moderne testudstyr.
Her i 2018 har vi bl.a. investeret i originale testere til Audi, BMW, Mercedes Benz, Mini og Rolls Royce.

Kompetencer

Større værksted på ny adresse

Adresse

Fabriksvej 2
5580 Nr.AabySe kort

Åbent

Mandag - torsdag
7.30 - 16.00

Fredag
7.30 - 15.00